1. Cum comandati?
Puteti comanda produsele noastre, plasand comanda online sau puteti suna la numerele din subsolul paginii, sectiunea contact. Produsele se pot comanda cu personalizare sau/si fara personalizare. Site-ul www.promotionale-business.ro se adreseaza strict persoanelor juridice.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contact de unul din reprezentantii de vanzari pentru a stabili costul de personalizare (daca comanda este cu personalizare), metoda de plata precum si costul de transport.

2. Cum intrati in posesia produselor?
Este recomandat ca intreaga comanda sa fie expediata printr-o singura livrare, si de obicei timpul de livrare a unei comenzi cu produse care au timp de livrare diferit este a produsului care are timpul de livrare cel mai mare.

Taxele de livrare se calculeaza in functie de greutatea si de numarul de kilometri. Costul de transport prin curierat nu este inclus in preturile afisate ofertate

3. Cum platiti?
In acest moment avem disponibile urmatoarele modalitati de plata:

A. Plata ramburs la livrarea produselor
Aceasta modalitate de plata este cea mai intalnita si presupune ca cel care face comanda a luat la cunostinta termenul de livrare al produselor. Este valabil doar pentru valoarea maxima de 100 euro (fara TVA). Aceasta modalitate de plata este acceptata doar pentru produsele care nu necesita personalizare. Aceasta modalitate nu este limitata pentru clientii existenti deja care au contract.

B. Plata cu avans

50% avans la confirmarea comenzii si diferenta de 50% la data livrarii. Comanda va fi procesata dupa primirea confirmarii de plata pentru avans. Confirmarea de plata pentru diferenta de 50% se va transmite inainte de efectuarea livrarii. In cazul in care livrarea se efectueaza prin curierat rapid, confirmarea de plata pentru diferenta de 50% se va transmite inainte de expedierea coletelor cu comanda dumneavoastra. Acesta modalitate de plata se utilizeaza atat pentru produse nepersonalizate cat si pentru cele care nu implica personalizare.

C. La termen
Modalitate de plata acceptata doar pentru clienti existenti. Plata la termen prin: ordin de plata, bilet la ordin sau CEC.

Aveti nevoie de o oferta personalizata?
Contactati-ne prin email sau telefonic si va vom raspunde in cel mai scurt timp!