PromotionaleBusiness.ro este un serviciu oferit de SC Sinover Group SRL, firma cu capital romanesc, agentie de publicitate din Timisoara aflata pe piata din anul 2008.
Existam datorita clientilor nostri si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele; ne respectam intotdeauna promisiunile fata de clienti si colaboratori. Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii fata de noutati, grijii fata de client. Ne straduim sa ne dezvoltam si perfectionam continuu pentru a putea oferi produsele si serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

Misiune

Urmarim furnizarea unei game cat mai largi de obiecte promotionale si dezvoltarea permanenta a tehnologiei de productie pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Valori

EXCELENTA

Cautam excelenta fara compromis, manifestata prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa putem pune cu responsabilitate la dispozitia clientilor solutii complete si inovative.

COMPETENTA

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de competenta – adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Suntem o echipa care vede si intelege conceptul de trend si primii care propun solutii intr-un mod responsabil.

PARTENERIAT

Suntem in colaborare stransa cu partenerii – adica avem o comunicare deschisa, spirit de echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.

INCREDERE

Construim incredere in fiecare zi – dovedim partenerilor nostri ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.

Contact

Denumire: S.C. Sinover Group S.R.L
C.U.I. – Reg.Com: RO24230244 – J35/2709/2008
Cont Bancar: RO20BTRLRONCRT0264143101 – B. Transilvania
Cont Trezorerie: RO59TREZ6215069XXX019618 – T. Timisoara
Adresa: Timisoara, Martir Dan Carpin, nr. 34, jud. Timis
Telefoane: +4(0) 356 174 712 / +4 (0) 732.149.560
E-mail: contact@promotionale-business.ro