Print UV

Printarea UV ofera o solutie unica pentru tiraje mici si on-demand de imprimare. Imprimantele ofera versatilitate de neegalat si o reproducere de imprimare de inalta calitate pe o gama aproape de necrezut de materiale, produse si substraturi.

Tehnologia UV are un set de avantaje precum calitatea imprimarii, nu elimina substante toxice, imprimarea pe metal sau imprimarea culorii albe.

Gravura Laser

Gravura laser este o procedura avansata de inscriptionare a obiectelor din metal, lemn sau plastic realizata cu ajutorul laserului. Functioneaza similar cu o imprimanta cu jet de cerneala, acest jet fiind înlocuit cu un fascicul de lumina trimis perpendicular pe material.

Tampografie

Tampografia se utilizeaza pentru imprimarea in detaliu a emblemelor sau logo-urilor pe diferite produse, obiecte neregulate cu suprafata cilindrica sau plana. Designul este plasat fotografic pe o placuta de metal. Tamponul, un purtator de imagine de silicon, preia grafica de pe placuta de metal pe articol. Prin folosirea diferitelor forme de tampon, este posibila imprimarea diferitelor forme de la stilouri la genti.

Serigrafie

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe orice suprafata plana, prin aplicarea de vopseluri speciale pe diferite suporturi: plastic, hartie, piele, plexiglas, metal, PVC dar si mai multe tipuri de materiale si produse textile, cum ar fi: tricouri, bluze, hanorace, echipamente de lucru, sacose, genti, echipamente sportive, etc.